VIDEO „Angry Birds Space“ – păsările furioase cuceresc spaţiul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angry Birds Space
Angry Birds Space

Rovio, producătorul popularului joc „Angry Birds", a anunţat lansarea unei noi serii pe 22 martie. „Angry Birds Space" va duce păsările simpatice pe alte planete.

Potrivit bgr.com, jocul din spaţiu va oferi opţiuni realiste fanilor: distrugerile vor fi făcute uneori în slow-motion, iar unele, în funcţie de opţiuni, vor avea viteza luminii.

Rovio a confirmat faptul că păsările vor fi cu totul noi în cadrul acestui joc, iar dinamica mişcărilor va fi impecabilă.

„Cred că fanii îl vor iubi pentru că am primit critici pozitive din partea experiţilor în privinţa fizicii jocului. Dinamica este extrem de realistă şi din acest motiv unii profesori de fizică au ajuns să ne folosească jocul pentru a demonstra mişcările proiectilelor", a declarat directorul Rovio pentru America de Nord, Andrew Stalbow.

De la debutul din 2009, Angry Birds a fost jucat de mai mult de 700 de milioane de persoane din întreaga lume prin intermediul aplicaţiilor mobile, celei pentru Google Chrome sau, mai nou, prin aplicaţia de Facebook.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Vezi video-ul "teaser" oferit de productătorii jocului

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite