Unul dintre cei mai reputați oameni din domeniul auto trece la antreprenoriat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Duica: de la Porsche Romania, la antreprenoriat
Andrei Duica: de la Porsche Romania, la antreprenoriat

Andrei Duică, fost director al departamentului Audi vânzări din cadrul Porsche Inter Auto România - Porsche Bucuresti Nord și unul dintre cei mai reputați oameni din domeniu, a decis să părăsească firma în care activa de peste șapte ani, pentru a da curs unor proiecte personale.

Fostul director de vânzări de la Porsche Inter Auto România spune că schimbarea nu este una definitivă și că va rămâne fidel industriei, dupa 10 ani de activitate în domeniu. "Privesc acest moment ca un nou pas în dezvoltarea mea profesională. Sunt foarte mândru de ceea ce am reușit să realizez în timpul petrecut la Porsche România. Au fost 7 ani foarte frumoși, în care am învățat mult. De aceea consider că acum sunt 100% pregătit să încep o nouă etapă", spune Andrei Duică.

Deși spune că formarea profesională la locul de muncă este cea mai importantă, Duică nu și-a neglijat nici studiile: astfel, după terminarea studiilor de licență în cadrul Academiei de Studii Economice București, a urmat și programul Asebuss - Executive Education - Basic Lead Development, precum si cursuri specifice de Consultanță Managerială, unde și-a consolidat cunoștințele de leadership, abilitățile de comunicare, negociere și management. Mai mult, de-a lungul carierei a participat la peste 20 de traininguri dedicate industriei.

Intră în comunitatea Adevărul Life de pe Facebook. CLICK AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite