Un căţel din România, adoptat în America

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Toto începe o nouă viaţă în SUA
Toto începe o nouă viaţă în SUA

Povestea câinelui Toto, care a trezit interesul iubitorilor de animale de pe internet în ultima perioadă, are un deznodământ fericit.

Patrupedul, care a fost lovit de o maşină în România, a fost adoptat de un american din Portland. Iniţial, el a fost dus la filiala din România a unei organizaţii nonguvernamentale cu sediul central în SUA de un alt iubitor de animale.

I-au schimbat numele

Toto a primit asistenţă medicală şi a fost pus pe picioare de veterinari, iar povestea lui a fost postată pe internet. Un american, impresionat de peripeţiile câinelui, l-a îndrăgit atât de tare încât a hotărât să-l adopte. Cu ajutorul mai multor iubitori de animale, care au donat importante sume de bani, adopţia a fost posibilă, iar câinele a ajuns în SUA la începutul acestei săptămâni.

Toto a fost rebotezat ime­diat ce a ajuns pe tărâm american. Voluntarii care au grijă de el până când va fi trimis la noul stăpân i-au schimbat numele din Toto în Bruce. Ei spun că Bruce nu mai este căţelul trist care provoca milă, ci un patruped vesel care îşi va trăi restul vieţii în sânul unei familii care-l va ocroti şi îl va iubi. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite