VIDEO Un cascador a mers un kilometru fără niciun sistem de protecţie pe cablul unui teleferic la o altitudine de 2.949 metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elveţianul Fritz Nock a petrecut 80 de minute pe un cablu cu diametrul de doar cinci centimetri. Cascadorul a parcurs distanţa de un kilometru fără niciun sistem de protecţie.

Cascadorul Fritz Nock şi-a ales cel mai înalt vârf al Germaniei, Zugspitze, pentru o cascadorie pe care nu mulţi au curajul să o facă, informează Discovery News.

Elveţianul în vârstă de 46 de ani a mers pe un cablu cu diametrul de doar cinci centimetri o distanţă de un kilometru. Întreaga probă de foc a durat 80 de minute, ţinând cont că Nock a fost ajutat doar de echilibrul său, refuzând să poarte orice sistem de siguranţă.

"A fost extenuant. Încă îmi tremură picioarele", le-a spus acesta reporterilor.

Cascadorul le-a mai spus celor prezenţi la eveniment că nu ar mai face aceasta probă niciodată fără o bară cu care să îşi ţină echilibrul.

Bărbatul vrea să încerce să bată şapte recorduri în doar o săptămână. El mai are de gând să parcurgă un alt cablu de teleferic, dar în coborâre, sau să se plimbe pe sârmă cu bicicleta.

VIDEO

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite