Un britanic încearcă să stabilească azi recordul mondial de comentarii la o ştire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La ora 8 astăzi dimineaţă, o echipă de oameni din Marea Britanie a pornit într-o încercare de 24 de ore pentru a bate recordul mondial de comentarii generate de o ştire. Scopul lor este să strângă 100.000 de lire sterline pentru 100.000 de comentarii generate într-o singură zi. La finalul acţiunii, banii vor fi donaţi pentru Royal National Lifeboat Institution.

Ideea i-a venit lui Trefor Davies într-un bar, scrie „The Daily Telegraph". Bloggerul care scrie despre tehnologie i-a propus patronului localului să-i dea o liră pentru fiecare comentariu dat de către un client pe site-ul său www.trefor.net. La puţin timp după acest lucru, suma a crescut la 2.000 de lire, dacă ar putea scoate un record din aceste comentarii.


100.000 de comentarii pentru record

După ce a discutat cu reprezentanţii Guinness World Record, lui Davies i s-a spus că ar avea nevoie de 100.000 de comentarii într-o singură zi, mult mai mult decât avea iniţial în minte. După ce a contactat Societatea Regală pentru bărcile de salvare, iar aceştia au fost de acord să pună un link pe site-ul lor şi să susţină proiectul de caritate.

În timpul vacanţei de Crăciun, Davies a scris despre această tentativă de record. Răspunsurile nu s-au lăsat aşteptate. O firmă s-a oferit să dea 250 de lire sterline pentru comentariile de la 2.001 la 2.250, iar până acum s-au strâns 4.000 de lire sterline, la care se vor mai adăuga banii strânşi de pe urma comentariilor.

Totul a fost stabilit, iar de azi dimineaţă tentativa a pornit. Până la această oră se pare însă că recordul este departe de a fi bătut, pe site-ul oficial al britanicului strângându-se aproximativ 2.000 de comentarii. Chiar dacă recordul nu va fi bătut, banii de pe urma acestora vor reveni Societăţii Regale.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite