Un bărbat şi-a găsit maşina după ce uitase unde a parcat-o cu doi ani în urmă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autoturismul a fost lăsat într-o parcare în decembrie 2010
Autoturismul a fost lăsat într-o parcare în decembrie 2010

Poliţia din Munchen a anunţat de curând că a găsit maşina unui bărbat care a uitat unde a parcat-o cu aproape doi ani în urmă.

În decembrie 2010, după ce a băut peste măsură într-un bar, bărbatul, în vârstă de 33 de ani acum, nu şi-a putut aminti unde parcase. El a căutat autovehiculul şi în ziua următoare, dar în zadar, aşa încât l-a declarat dispărut.

Luna trecută, autorităţile au descoperit întâmplător maşina, după ce un angajat al poliţiei rutiere a remarcat că expirase valabilitatea inspecţiei tehnice periodice, înscrisă pe abţibildul de pe parbriz. Ceea ce i-a intrigat pe poliţişti şi pe proprietarul autovehiculului a fost că el se afla cu 4 km mai departe decât îşi amintea că parcase. „A fost ciudat că am găsit maşina atât de departe de locul în care proprietarul era destul de sigur că o lăsase", a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei bavareze, Alexander Lorenz, citat de Reuters.

În portbagajul maşinii se aflau unelte în valoare de 40.000 de euro, printre care mai multe bormaşini şi şurubelniţe electrice, a mai spus Lorenz.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite