OZN-ul care a provocat nelinişte într-un sat din Siberia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Obiectul neidentificat este fabricat din titan şi are forma unui tomberon
Obiectul neidentificat este fabricat din titan şi are forma unui tomberon

Experiţii spaţiali ruşi încearcă să rezolve misterul unui OZN care ar fi căzut din cer într-un sat îndepărtat din Siberia.

Localnicii insistă că obiectul, care seamănă cu o capsulă uriaşă sau cu un tomberon, a căzut din cer. Experţii au concluzionat iniţial că nu ar fi vorba de o bucată de navă spaţială sau de rachetă, scrie „The Daily Mail". Momentan, poliţia locală păzeşte OZN-ul, deoarece mai mulţi „vizitatori" au început să dea târcoale satului pentru a vedea ciudata apariţie.

Capsula cântăreşte 200 de kilograme şi are aproape doi metri înălţime. Iniţial, localnicii au legat-o la un camion şi au tras-o până în satul Otradnensky, poziţionat la aproximativ 300 de kilometri de Moscova.

Localnicii au declarat pentru presa din Rusia că au auzit un zgomot puternic, undeva în afara satului şi au descoperit obiectul apoi. Acest lucru se întâmpla în decembrie, dar abia duminică incidentul a fost raportat Poliţiei locale.

Potrivit agenţiei ruseşti Roscosmos, obiectul nu are legătură cu tehnologia spaţială. De asemenea, nu există urme de radiaţie. În plus, teoriile iniţiale, cum că ar fi o bucată de rachetă lansată din Kazahstan. Experţii au declarat că materialul din care este fabricat OZN-ul este titan foarte puternic.

După ce a fost luat în primire de către poliţie, obiectul a dispărut, iar acum ancheta rămâne în mâinile experţilor de la Roscosmos.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite