Ultima fiţă pe stradă: pantofii-labă de leu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sarah Jessica Paker, în  pantofii Louboutin
Sarah Jessica Paker, în pantofii Louboutin

Designerul francez Christian Louboutin a ieşit din tiparul clasic, dar foarte sexy, cu care şi-a obişnuit publicul, după ce în noua sa colecţie s-au strecurat nişte pantofi păroşi, replică a unei labe de leu.

Creaţia sa a fost deja admirată la sfârşitul săptămânii trecute pe străzile New York-ului în picioarele actriţei Blake Lively, protagonista din serialul „Gossip Girl". Pantofii au mai fost văzuţi şi în picioarele lui Sarah Jessica Paker, cunoscută pentru rolul său din serialul „Sex and The City". Totuşi, presa britanică spune că noua creaţie a designerului ar putea să aibă mai puţin succes la public decât se aşteaptă Louboutin. Pantofii au fost botezaţi Alex - compania  nu a oferit o explicaţie pentru denumire - şi fac parte din Colecţia de Toamnă/Iarnă 2011.

Ghearele de leu sunt marcate de câte un cristal negru, iar tocul este acoperit de pietre aurii. Preţul nu a fost încă dezvăluit, dar ar putea urca şi până la 4.500 de euro.  Louboutin nu este singurul care s-a inspirat din mersul felinelor în cele mai noi colecţii. Charlotte Olympia a scos pe piaţă nişte balerini-pisică, la preţul de aproximativ 500 de euro. 

info
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite