Ultima creaţie Louboutin: tocul total

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este renumit pentru pantofii de lux cu tocuri înalte, însă cea mai recentă creaţie a sa ar putea rămâne în rafturi, pentru a fi admirată. Designerul Christian Louboutin, în vârstă de 47 de ani, a creat pantofii de balerină cu tocuri înalte.

Louboutin ar putea fi premiat pentru cei mai înalţi pantofi din lume, în cadrul unui eveniment de modă printre cele mai aşteptate ale anului, „British Fashion Awards" de la Londra.

Pantofi arhitecturali

Pantofii creaţi de Louboutin sunt preferaţii vedetelor datorită tocurilor extrem de înalte. După ce a creat modele de pantofi cu tocuri de 15 centimetri, designerul a mers mai departe şi a prezentat pantofii de balet cu toc de 20 de centimetri.

Din cauza înălţimii lor, aceştia te obligă să mergi doar pe vârfuri. Noii pantofi prezentaţi de Louboutin sunt inspiraţi din modelul pantofilor de balet, sunt confecţionaţi din mătase şi au zeci de cristale Swarovski. Aceşti pantofi au fost creaţi pentru o licitaţie care a avut loc în cadrul unei unei gale de caritate, cu scopul strângerii de fonduri pentru Baletul Naţional Englez.

Un alt posibil câştigător al premiului ar putea fi Nicholas Kirkwood, renumit pentru calitatea de designer architectural. Acesta a folosit pentru pantofii săi câteva elemente inovatoare: talpa tăiată asimetric şi câteva materiale neconvenţionale, cum ar fi pielea de căprioară sau de piton. Pe lista posibililor câştigători se mai numără designerii Rupert Sanderson şi Alexander McQueen. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite