Topul joburilor care „mănâncă“ viaţa oamenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii nu mai au timp de viaţa personală din cauza serviciului, chiar dacă au bani de cheltuit
Oamenii nu mai au timp de viaţa personală din cauza serviciului, chiar dacă au bani de cheltuit

Posturile de conducere sunt vânate de orice angajat, în primul rând pentru avantajele materiale, însă dezavanatajele pe care le au aceste locuri de muncă le fac mult prea stresante.

Şef şi cu salariu mare este visul oricărui om. Mulţi angajaţi supraapreciază însă unele poziţii pe care nu au ajuns să le ocupe.

De exemplu, un post de conducere vine la pachet nu numai cu un salariu „greu", ci şi cu stres şi multe ore lucrate, ceea ce duce, inevitabil la pierderea viaţii personale.

Cea mai apreciată slujbă, dar de nedorit, potrivit specialiştilor de la carrercast.com este cea de director. Deşi nivelul salarial este destul de ridicat şi riscul de a fi eliberaţi din funcţie este la fel de mare, precum şi responsabilităţile. În plus, astfel de oameni nu mai au timp pe care să-l împartă nici măcar cu familia.

Lor li se adaugă chirurgii, care nu pot pleca de la serviciu când se termină programul dacă au intrat într-o operaţie, omul respectiv încredinţându-i, cu sau fără voie, viaţa lui. Nivelul de stres şi al responsabilităţilor îl depăşeşte cu mult pe cel al altor joburi.

Piloţii ocupă ultima poziţie în top 3. Şi în cazul lor, vieţile a mii de oameni le sunt încredinţate.

De asemenea, avocaţii, arhitecţii, brokerii, fotoreporterii şi analiştii imobiliari se bucură de beneficii materiale, dar cu un preţ mult prea mare.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite