FOTO Topul celor mai înalte femei din lume: ele măsoară între 2,13 şi 2,33 metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeile sunt considerate sexul slab sau frumos şi doresc întotdeauna să fie în centrul atenţiei, datorită calităţilor fizice de invidiat. Dar, unele dintre ele au avut ghinionul să apară pe prima pagină a ziarelor din cauza fizicului impunător.

Printre acestea se află şi Zainab Bibi, o femeie din Pakistan care a ales să-şi părăsească ţara natală din cauza înălţimii de 2,18 metri şi a tratamentului la care era supusă zilnic de oameni. Pentru ea înălţimea reprezintă un chin şi acum locuieşte la Londra, acolo unde nu mai este privită ca un obiect.

O altă reprezentantă a sexului slab care este uriaşă este Yao Defen, cea mai înaltă femeie din lume. Ea măsoară 2,33 de metri şi are 200 de kilograme. Femeia a crescut atât de mult din cauza unei tumori. Şi Malgorzata Dydek se regăseşte în topul celor mai înalte femei, ea profitând de înălţimea ei şi ajungând jucătoare profesionistă de baschet.

Sandy Allen este femeia care a deţinut recordul de înălţime între anii 1976 şi 2008, atunci când a murit. Ea măsura 2,32 de metri. Şi letona Uljana Semjonova a profitat de înălţimea ei, fiind liderul femeilor care jucau baschet între anii 1970 şi 1980.

image
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite