Imagini revoltătoare! O fetiţă de patru ani fumează şi dansează provocator într-o emisiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Destiny a interpretat o scenă din musicalul "Grease"
Destiny a interpretat o scenă din musicalul "Grease"

Micuţa Destiny, în vârstă de trei ani, şi-a aprins o ţigară şi s-a prefăcut că fumează, apoi a dansat provocator în timpul controversatei emisiuni americane „Toddlers and Tiaras".

Fetiţia, în vârstă de patru ani, a recreat pentru un concurs de frumuseţe difuzat de televiziunea americană TLC o scenă celebră din filmul Grease, în care actriţa Olivia Newton John (care interpretează rolul lui Sandy) îşi aprinde o ţigară, iar apoi o stinge cu pantoful. În timp ce Destiny urca pe scenă, mama acesteia, Lisa, i-a strigat: „Nu uita să fumezi!" apoi, fetiţa a început să danseze provocator în faţa camerelor.

Dans

Juriul emisiunii nu a fost impresionat de prestaţia fetei şi a criticat-o pe mamă pentru faptul că îşi încurajează fiica să facă asemenea lucruri.

Nu este pentru prima dată când emisiunea „Toddlers and Tiaras" şochează telespectatorii. Mamele îşi îmbracă fetiţele în ţinute nepotrivite pentru vârsta lor, le fardează strident, le coafează. Adeseori, fetele trec prin adevărate chinuri în timp ce li se aplică gene false, extensii de păr şi chiar dinţi falşi. Mai multe grupuri care se ocupă de protecţia copiilor au criticat această emisiune şi au cerut închiderea ei, motivând că mamele îşi abuzează fetele.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite