Toby, câinele hrănit automat cu ajutorul rețelelor sociale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un pasionat de computere din Marea Britanie, care nu poate să stea prea mult acasă, a inventat aparatul care-i hrănește câinelui cu ajutorul rețelei de microblogging Twitter.

Nat Morris, 30 de ani, a pus la punct un sistem automatizat care-i oferă animalului biscuiți sfărâmați în momentul când cineva menționează contul @feedtoby pe Twitter. Popularitatea invenției l-a făcut pe Morris să reducă numărul de mesaje pe care le poate primi câinele Toby, iar orele între care poate să primească hrană sunt 9 dimineața și 21.00, scrie presa britanică.

Bărbatul a declarat că petrece destul de mult timp în afara casei și nu putea să aibă grijă de patrupedul său. Acum, el îl urmărește inclusiv cu ajutorul unei camere video care transmite în direct.

Cum funcționează concret mecanismul? În momentul când un mesaj este trimis către @feedtoby, acesta este primit de un minicomputer. După, calculatorul declanșează o alarmă scurtă care-l face pe Toby să vină spre castron. Un motor pornește și ridică o ușiță care eliberează hrana. Sub ușă, Toby are castronul său personal. Nat Morris a avut grijă ca totul să fie supravegheat cum trebuie. Astfel, după ce procesul de mai sus a fost realizat, o cameră foto face o poză și i-o trimite automat bărbatului pe Twitter, acesta știind că Toby a fost hrănit.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite