Tentativă de jaf cu bătrânică explozivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Betty Davis, o femeie în vârstă de 73 de ani din Statele Unite ale Americii, a fost obligată de un bărbat să jefuiască o bancă, acesta ataşându-i o bombă de picior.

Iniţial, bătrâna şi soţul ei au fost ţinuţi ostatici în locuinţa lor de către agresor. În momentul în care a intrat în banca din Fayetteville, Arkansas (SUA),  bătrâna le-a spus oamenilor despre dispozitivul explozibil pe care îl avea ataşat la picior, iar autorităţile au reuşit să evacueze clădirea.

Nu-şi aduc aminte cum arăta agresorul

La scurt timp, o echipă de genişti a ajuns la faţa locului şi a reuşit să scoată bomba legată de piciorul bătrânei, scrie cotidianul „The Huffing­ton Post". Specialiştii analizează dispozitivul pentru a vedea dacă este cu adevărat periculos.

După această întâmplare, Betty Davis le-a spus poliţiştilor că soţul ei este încă ostatic în locuinţa lor, iar aceştia l-au găsit legat, dar întreg şi lipsit de răni. Singurul prejudiciu adus familiei de către agresor a fost faptul că le-a furat maşina, poliţia găsind-o abandonată după câteva ore.

Din păcate pentru autorităţi, cuplul nu a reuşit să ofere o descriere exactă a hoţului, singurele lucruri ştiute despre el fiind că este un bărbat alb, care purta blugi şi avea o vârstă medie, detalii care se potrivesc unui sfert din populaţia SUA. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite