Telefon exclusivist lansat de BlackBerry şi Porsche

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Telefonul proiectat de Porsche este construit manual
Telefonul proiectat de Porsche este construit manual

Lovită de criza reţelei sale, BlackBerry nu stă degeaba şi a prezentat un telefon de lux, în serie limitată. BlackBerry P 9981 nu are un nume spectaculos, dar a fost realizat în colaborare cu Porsche Design.

Modelul lansat este construit din oţel inoxidabil, iar partea din spate a acestuia a fost montată manual şi este fabricată din piele. De asemenea, tastele exclusivistului BlackBerry au fost sculptate manual, scrie site-ul engadget.com.

Specificaţiile tehnice pot fi mai puţin importante la un telefon proiectat de o firmă ca Porsche, dar renumele trebuie să fie păstrat. Aşadar, BlackBerry P 9981 are un procesor de 1,2 Ghz, capacitatea de a filma HD şi o memorie de 8 gigabytes. În plus, deoarece tehnologia plăţilor direct de pe telefon se dezvoltă, gadgetul are tehnologie NFC („near field communications") care permite telefonului să funcţioneze ca un portofel.

Telefonul nu este unul ieftin. Asocierea a două branduri şi efortul depus în fabricarea dispozitivului duc preţul lui BlackBerry P 9981 la aproape 1.450 de euro.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite