Te mănâncă pielea? Nokia propune cea mai ciudată alarmă de telefon din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Telefoanele Nokia ar putea fi dotate pe viitor cu această tehnologie
Telefoanele Nokia ar putea fi dotate pe viitor cu această tehnologie

Nokia vrea să recupereze terenul pierdut în faţa rivalilor de pe piaţa telefoanelor mobile de ultimă generaţie aplicând pentru patente de invenţie cât mai originale. Ultima invenţie depusă în SUA duce tehnologia la extrem: telefonul va suna direct în piele.

Patentul de invenţie este pentru un tatuaj magnetic care va transfera senzaţia de mâncărime către braţul utilizatorului în momentul când telefonul sună. Materialul magnetic amplasat în interiorul pielii în mod chirurgical va vibra, răspunzând semnalelor telefonului mobil, scrie presa britanică.

Patentul depus în SUA de către finlandezi spune că pielea va putea vibra în momentul când se primeşte un SMS, telefon sau când aparatul rămâne fără baterie. De asemenea, tatuajul va putea să aibă şi o alarmă sonoră sau vibrată pentru a-i aduce aminte persoanei care-l poartă că are o întâlnire.

Nokia a propus ca „înainte de a folosi cerneală feromagnetică ataşată pielii, aceasta ar trebui demagnetizată prin expunerea la temperaturi mari. Aceasta va fi foosită pentru a crea o imagine pe piele, asemenea unui tatuaj. În momentul în care aparatul este amplasat şi pielea se vindecă de iritaţie, utilizatorul va putea folosi un magnet pentru a-şi magnetiza tatuajul şi pentru a-l folosi împreună cu telefonul".

Cum arată patentul depus de Nokia

Patentul depus de Nokia la Biroul de Invenţii al Statelor Unite ale Americii

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite