Tabletele, considerate încă jucării scumpe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tabletele nu reuşesc să se impună pe piaţă ca instrumente de business
Tabletele nu reuşesc să se impună pe piaţă ca instrumente de business

Deşi piaţa este în continuă creştere, tabletele electronice sunt văzute în continuare ca nişte jucării scumpe, conform unui sondaj realizat de Citigroup, citat de site-ul pcmag.com. 62% din persoanele intervievate au spus că dacă vor cumpăra o tabletă în următorul an o vor face doar pentru că îşi doresc un nou gadget cu care să se joace. Procentul este mai mare decât acum un an, când doar 44% din respondenţi au spus că ar l

Tabletele ar fi folosite pentru muncă de doar 18% din cei care au răspuns, în timp ce doar 15% le consideră înlocuitoare ale laptopurilor. De asemenea, 12 procente consideră că o tabletă poate funcţiona la fel de bine ca şi un netbook, iar 9% ar înlocui un calculator clasic cu gadgetul de ultimă generaţie.

Cu toate că pe piaţa aplicaţiilor pentru tablete există numeroase programe care ar putea ajuta oamenii de afaceri, majoritatea celor care deţin deja un asemenea produs îl folosesc doar pentru a naviga pe internet sau pentru a-şi verifica e-mail-ul. Doar 15% utilizează aplicaţiile pentru muncă.

La nivelul pieţelor naţionale interesate de tablete, China stă cel mai bine. Astfel, 26% din cei care au participat la sondaj în această ţară au declarat că este foarte probabil să achiziţioneze un astfel de gadget, în comparaţie cu 12% în Statele Unite şi Marea Britanie.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite