Tableta Google Nexus 7, gata de lansare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tableta Google Nexus, prima pe care gigantul online o va scoate sub marcă proprie, nu a fost anunţată oficial, dar site-ul Rightware a oferit deja imagini şi specificaţiile tehnice.

Dispozitivul se va numi Nexus 7 şi va fi produs de către Asus. Procesorul va fi unul cu patru nuclee, Nvidia Tegra 3, la o frecvenţă de 1,3 Ghz. În premieră, sistemul de operare va fi Android Jelly Bean (Android 5 sau, după cum a fost denumit de pcworld.com, 4.1). Ecranul va avea o rezoluţie de 1280x768 de pixeli. Dimensiunea acestuia va fi de 7 inci, iar preţul va fi probabil în jurul sumei de 200 de euro, aşa cum a anunţat CEO-ul Google, Eric Schmidt.

Asus şi-a mai încercat mâna cu tablete de 7 inci în trecut, iar la Târgul de Tehnologie din Las Vegas Nvidia şi Asus au venit cu o tabletă de 199 de dolari. Atunci, ea avea un quad core de 1,2 Ghz (montat pe o tabletă mai ieftină dotată de Nvidia, Kai), o rezoluţie 1280x800, 1 GB RAM şi 16 GB, capacitate de stocare.

De asemenea, rapoarte anterioare au indicat faptul că în toamnă Google va lansa cinci dispozitive dotate cu Android Jelly Bean, toate urmând a se chema Nexus. Printre acestea vor fi smartphone-uri de diferite preţuri şi tableta Nexus de 7 inci.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite