Sutienul care răcoreşte sânii, o nouă creaţie bizară din Japonia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O firmă din Japonia a reuşit să creeze primul sutien din lume care răcoreşte sânii femeilor, cu ajutorul unor pungi cu gel.

Firma Triumph Japonia a prezentat creaţiile într-o piaţă din Tokyo. „Super Cool Bra" are practic, după cum notează AFP, mici acvarii de gel care protejează sânii de caniculă. Cu toate că poate fi foarte practic, nu este un sutien frumos.

Pe lângă gelul care rămâne uşor şi maleabil chiar şi când este la temperatura îngheţului, creatorii lenjeriei au adăugat şi frunze de mentă, pentru o senzaţie răcoritoare.

Compania, care a făcut o tradiţie din lansarea unor produse inovatoare, dar care nu au fost vândute publicului larg, a spus că sutienul a fost creat ca răspuns la nevoile de a salva energie în timpul zilelor călduroase de vară.

Sutienul este şi un răspuns la nevoile energetice ale Japoniei. După închiderea centralei nucleare de la Fukushima, japonezii au început să fie educaţi să nu mai folosească atât de mult aerul condiţionat, iar iniţiativele guvernamentale vorbesc despre nevoia de a purta haine mai subţiri şi mai răcoroase.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite