Suspansul legat de iPhone 5, prelungit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iphone 5
Iphone 5

Cel mai nou gadget Apple ar putea fi dezvăluit pe 4 octombrie, în cadrul unui eveniment intitulat „Să vorbim iPhone“.

Reprezentanţii Apple au trimis, marţi, invitaţii jurnaliştilor americani, solicitându-le prezenţa la un eveniment grandios care va avea loc pe 4 octombrie, ora 10.00, la sediul companiei din Cupertino, California. Este pentru prima dată când compania organizează un astfel de eveniment la sediul central. În invitaţiile oferite de Apple nu sunt precizate şi alte detalii, iar cei care au încercat să-i contacteze pe reprezentanţii companiei nu au primit alte informaţii suplimentare.

Zvonurile despre o eventuală lansare a unui nou model de iPhone au apărut în urmă cu mai multe săptămâni, după ce un angajat al companiei a uitat într-un bar un posibil prototip al iPhone 5. Strategia celor de la Apple este una deja cunoscută, deoarece şi anul trecut, înainte de lansarea iPhone 4, un alt inginer a lăsat prototipul telefonului într-o berărie.

Prezentat de noul director apple

Potrivt informaţiilor apărute în presă, festivitatea de la 4 octombrie,  intitulată „Să vorbim iPhone" va fi condusă de noul director Apple, Tim Cook, care a preluat în august conducerea companiei. Telefonul va putea fi găsit în magazine la doar câteva săptămâni de la evenimentul de prezentare. Mai mult, au apărut speculaţii conform cărora noul telefon va suferi doar mici îmbunătăţiri faţă de iPhone 4 şi s-ar putea numi iPhone 4S.

Surse din industria IT&C au afirmat că noul iPhone va avea o memorie mai mare decât predecesorul său şi va fi mult mai subţire. În plus, ar putea fi lansat cu iOS 5, cea mai recentă versiune a sistemului de operare care rulează pe iPhone, iPad şi dispozitivele iPod touch. Datorită acestui sistem, utilizatorii Apple îşi vor putea trimite între ei mesaje scrise gratuit.

Războiul cu Samsung

Odată cu lansarea iPhone 5 ar putea apăre şi noi probleme pentru compania Apple, care este într-un război deschis cu Samsung. Producătorul coreean doreşte să împiedice vânzarea noilor  smartphone-uri ale gigantului american. Samsung a pierdut, până acum, mai multe procese cu Apple, iar telefoanele Galaxy S, S II şi Ace au fost interzise la vânzare în zece state din Europa.

Interdicţie

Toată conducerea companiei Apple a fost înştiinţată că nu îşi poate lua concediu în primele două săptămâni din octombrie, iar unele surse dezvăluie că noul iPhone poate fi lansat în magazine începând cu 14 octombrie.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite