Boala incredibilă care te sperie de moarte: trei surori suferă de sindromul vârcolac

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Daily Mail
FOTO: Daily Mail

Trei surori din India - Savita (23 de ani), Monisha (18 ani) şi Savitri Sangli (16 ani) - suferă de una dintre cele mai rare boli din lume, "sindromul vârcolacului", pe care l-au moştenit de la tatăl lor, scrie dailymail.co.uk.

Boala, care apare la un om dintr-un miliard, se manifestă prin creşterea excesivă a părului pe întreg corpul femeilor. Cele trei surori sunt nevoite să folosească o cremă specială în fiecare zi, pentru a evita creşterea părului.

Savita, Monisha şi Savitri au moştenit boala de la tatăl lor, cu care mama acestora a fost forţată să se căsătorească la vârsta de 12 ani. Pentru că a fost o căsătorie aranjată, femeia nu a ştiut până în ziua nunţii că viitorul său soţ suferea de "sindromul vârcolacului". "Aveam 12 ani când m-au forţat să mă căsătoresc. Aici, dacă refuzi căsătoria, eşti omorâtă. Când o plimbam pe Savita, oamenii strigau că este o bestie, o vrăjitoare. Acum o lasă să muncească 10-15 zile şi o trimit acasă când părul de pe faţă începe să se vadă", a declarat mama fetelor.

Mama fetelor a declarat că le va permite acestora să se căsătorească, însă dacă nu va apărea niciun doritor, cele trei surori vor fi nevoite să muncească în continuare pentru a supravieţui.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite