Supravieţuire dusă la extrem: un aventurier a vrut să trăiască precum Bear Grylls, de pe Discovery, dar a fost găsit mort în mai puţin de o lună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

David Austin, de 29 de ani, a fost găsit mort de frig într-o cabană de munte, la sfârşitul lunii decembrie, după ce a vrut să-şi testeze limitele precum idolul său, Bear Grylls.

Un scoţian decis să înfrunte forţele naturii a pierdut lupta cu aceasta şi a fost găsit degerat şi fără suflare într-o cabană din apropierea zonei Highland Pertshire, din Scoţia. Acesta şi-a anunţat familia la începutul lunii noiembrie că va pleca să trăiască timp de un an de zile într-o regiune muntoasă, cu ierni dure, pentru a-şi testa limitele.

În mai puţin de o lună de zile însă, tânărul a fost găsit de un bărbat care lucra la calea ferată din zonă, mort de frig într-o cabană, relatează pagina online a publicaţiei Dailymail.

Rudele acestuia sunt şocate, cu atât mai mult cu cât David frecventase timp de doi ani mai multe cursuri de supravieţuire în aer liber, cu scopul de a-şi îndeplini visul.

Oamenii din zonă susţin că l-au văzut de mai multe ori pe bărbat, de fiecare dată echipat corespunzător. Ultima oară David le-a mărturisit  că urma să meargă către zona Rannoch, şi că se va adăposti de viscol într-o cabană. Acolo a fost găsit însă mort.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite