Străluceşte de Sărbători!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
De Crăciun poţi opta pentru un machiaj strălucitor
De Crăciun poţi opta pentru un machiaj strălucitor

Spiritul Crăciunului care se apropie cu paşi repezi stârneşte nevoia unui machiaj cât mai strălucitor şi luminos pentru perioada următoare.

În preajma Sărbătorilor, marile firme de cosmetice se întrec în colecţii limitate de farduri care mai de care încărcate de particule scânteietoare. Astfel, pentru realizarea unui machiaj ultrastrălucitor ai la îndemână tot felul de pudre cu sclipici şi farduri iluminatoare pentru faţă. 

Descoperă o piele nouă

Înainte de a trece la etapele artistice ale machiajului este necesar să-i readuci tenului luminozitatea printr-un peeling executat fie într-o variantă mai concentrată, la cabinetul cosmetic, fie acasă cu ajutorul unui produs dermato-cosmetic. Asta pentru că ritmul de reînnoire celulară încetineşte iarna, iar tenul capătă un aspect tern, aspru şi uscat.

Pentru a conferi mai multă luminozitate anumitor zone ale feţei, cum ar fi pomeţii şi arcadele, poţi apela la un iluminator sub formă de stick, la o pudră cu sclipici sau la un fard de pleoape cremos. Iluminatorul şi fardul cremă au avantajul preciziei în aplicare, spre deosebire de pudra sidefată care se poate răspândi şi pe zonele nedorite.

Culori vibrante precum verdele smarald şi texturi provocatoare precum cea a a lameului sunt din nou la modă în materie de farduri. Machiajul cu farduri ultrasidefate sau chiar cu cele lucioase necesită o bază specială de machiaj pe care particulele sclipitoare să facă aderenţă. Pentru fixarea acestora, make-up artiştii apelează chiar şi la adezivul de gene.  

info
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite