Steve Jobs şi Apple acaparează ultima săptămână pe motorul de căutare Google

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steve Jobs
Steve Jobs

Moartea lui Steve Jobs şi lansarea noului iPhone 4S a crescut popularitatea firmei californiene pe motoarele de căutare. Astfel, săptămâna trecută, nouă din primele zece cele mai populare căutari de pe Google au conţinut numele lui Jobs sau al telefoanelor Apple, conform datelor de la Google Insights.

„iPhone 4S" a fost cel mai căutat termen de pe Google, urmat de „Steve Jobs" şi „Steve Jobs died" (Steve Jobs a murit). Astfel, numele lui Jobs a suferit o creştere de 5.000% în căutările online. De asemenea, o creştere de 170% în căutările internauţilor a avut şi „Apple", iar „iphone", „iphone 5" şi „iphone 4" au avut creşteri de peste 100 de procente.

Moartea lui Steve Jobs a fost ştirea săptămânii, aceasta crescând vizibilitatea Apple, puternic afectată de reacţiile oamenilor după lansarea lui iPhone 4S în locul mult aşteptatului iPhone5. Ultimul telefon de la Apple va fi lansat în Statele Unite, Canada, Australia şi unele ţări din Europa pe 14 octombrie, iar pe 28 octombrie va apărea pe restul pieţelor mondiale.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite