Statistici indecente: sexul în procente

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cartea „Dragostea în cifre“ a profesorului britanic John Croucher prezintă statistici sexuale surprinzătoare.

O carte din Marea Britanie oferă o altă perspectivă asupra dragostei şi sexului. Profesorul John Croucher a încercat să judece iubirea din prisma cifrelor, oferind o analiză statistică a acesteia. Concluziile pot fi şocante: jumătate dintre oameni apreciază sexul în aer liber, iar foarte multe femei au recunoscut că nu poartă lenjerie intimă la prima întâlnire cu un bărbat. Iată câteva dintre cele mai interesante statistici, oferite de către revista „Body&Soul":

Septuagenarul acuzat că a primit bălegar pentru sex: "Oamenii nu veneau la fete, ci ca să cumpere morcov"

Flirt. Există 52 de moduri de a flirta folosite de către oameni, cel mai comun fiind răsucirea părului.

Sex în public. 50% din persoanele intervievate au declarat că apreciază să facă sex în locuri publice, mai ales pe plajă, la birou sau în cluburi. De asemenea, 19% ar dori să facă asta, dar încă nu au reuşit să-şi pună în practică fantezia.

Pisici. 11% din americanii intervievaţi au declarat că s-au despărţit de parteneră din cauza unei pisici.

Adulter. 70% din feme-ile căsătorite din Germania şi Marea Britanie, cu vârsta sub 20 de ani, au declarat că au făcut sex cu un alt bărbat decât partenerul. Procentul scade simţitor în Asia, unde ajunge la doar 10%.

Aranjament. Mai mult de jumătate dintre căsătoriile din întreaga lume sunt aranjate într-un fel sau altul.

Rapiditate. Cercetările psihologilor arată că bărbaţii se îndrăgostesc mai rapid decât femeile.

Asexuali. 1% din populaţia Planetei se identifică drept fiinţe asexuale, adică oameni care nu au niciun fel de atracţie sexuală pentru alţii, indiferent dacă este vorba de bărbaţi sau femei.

Fără lenjerie. 25% din femeile din Marea Britanie au declarat că nu poartă lenjerie intimă la prima întâlnire şi nici la o ieşire în oraş mai specială.

Divorţ. O treime dintre căsătorii se termină prin divorţ. Cel mai probabil este ca acesta să intervină în primii cinci ani. În trafic. Două treimi dintre şoferii intervievaţi au declarat că au flirtat măcar o dată cu partenerii de trafic. Unii dintre ei au avut chiar noroc, iar 31% din aceste încercări au dus şi la o întâlnire amoroasă.

Orar. Cea mai „populară" oră pentru a face sex este 22.30.

Parteneri. Conform unui sondaj între adulţii cu vârste cuprinse între 20 şi 59 de ani, femeile au în medie patru parteneri sexuali toată viaţa, iar bărbaţii ajung până la şapte partenere. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite