Sony a prezentat cea mai nouă consolă de jocuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sony PlayStation Vita
Sony PlayStation Vita

Sony a lansat noua generaţie a consolei mobile de jocuri PlayStation Vita. Modelul va fi disponibil pe pieţele din Europa începând cu 22 februarie 2012 şi va costa aproximativ 300 de euro.

PlayStation este dezvoltarea mobilă a consolelor Sony, punând la dispoziţia celor care-l vor folosi jocuri diverse, de la cele sportive („FIFA" de la Electronic Arts) la cele de război („Call of Duty", creat de Activision). În plus, cu suportul 3G şi Wi-Fi, Vita poate atrage utilizatorii către experienţe de gaming mai profunde şi le va falicita interacţiunea şi jocul cu prietenii şi cei din jurul lor.

Disponibile pe noua consolă vor fi şi platformele sociale, Facebook şi Twitter, serviciul de mesagerie instantă şi convorbiri telefonice, Skype şi cel de localizare Foursquare.


La nivel tehnic consola are o memorie de 512 megabytes şi o memorie internă de 128 RAM. Pentru modelul cu 3G greutatea este de 279 de grame, aceasta reducându-se la cel dotat doar cu Wi-Fi, 260 de grame. Ecranul tactil are o dimensiune de 5 inci şi tehnologie OLED, oferind 16 milioane de culori. În plus, consola are camere foto frontale şi dorsale.

Sony PlayStation Vita este o abordare mai clasică a tehnologiei, într-o piaţă ocupată de telefoane mobile inteligente, tablete şi alte dispozitive mobile cu preţuri asemănătoare şi care par a fi preferate de utilizatori, consolele fiind considerate de către specialişti dispozitive mai puţin „serioase" decât celelalte gadgeturi.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite