Site-ul pe care te poţi şantaja singur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Început ca un joc între prieteni, Aherk!, un serviciu online ingenios, după cum este prezentat de presa internaţională, face senzaţie în lumea virtuală, datorită caracteristicilor sale.

Site-ul a fost creat special pentru oamenii care preferă să lucreze sub presiune, datorită acestui serviciu ei putând să se şantajeze singuri.

Cu toate că site-ul a fost privit cu ochi răi de unele persoane, există foarte mulţi internauţi care şi-au făcut cont pe Aherk! şi au început să-şi stabilească deadline-uri pentru diverse sarcini. Printre cele mai dese obiective care au fost postate de utilizatori sunt slăbitul, economisirea banilor şi lăsatul de fumat.

În cazul în care nu-şi rezolvă problemele într-un timp stabilit tot de ei, internauţii ar putea avea de suferit. Spre exemplu, un utilizator şi-a propus ca într-o lună să se lase de fumat, în caz contrar apărând pe site o poză indecentă cu el. Asta nu e tot. Poza indecentă nu va apărea doar pe Aherk!, ci va fi vizibilă şi pe contul de Facebook al utilizatorului respectiv.

Raphael Caldas, mintea strălucită din spatele acestui serviciu online, spune că site-ul său a fost creat iniţial ca un joc pentru prietenii lui şi că a devenit public aproape accidental, iar acum este foarte popular. Caldas este de părere că tocmai simplitatea site-ului îl face să fie preferat de internauţii cu o voinţă slabă.

Una dintre problemele acestui serviciu ar putea fi reprezentată însă de faptul că, după ce îţi îndeplineşti obiectivul, prietenii vor vota dacă ai făcut totul cum trebuie sau nu. În cazul în care ai parte de prieteni puşi pe glume, aceştia pot spune că sarcina nu a fost îndeplinită, iar pozele indecente vor fi făcute publice.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite