Site-ul care îţi spune cum va fi în vacanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
InBed.me oferă informaţii despre locuri de cazare, direct de la proprietari, dar şi de la foşti oaspeţi
InBed.me oferă informaţii despre locuri de cazare, direct de la proprietari, dar şi de la foşti oaspeţi

InBed.me, un site lansat oficial săptămâna aceasta, verifică ce apartamente sunt libere şi ce colegi de cameră poţi avea când te duci în excursii prin oraşe necunoscute.

Bazată pe ideea că nu sunt importante locurile pe care le vizitezi, ci oamenii pe care-i cunoşti pe parcurs, aplicaţia îi ajută pe călători să cunoască persoanele pe care le vor întâlni chiar înainte de a pleca la drum, scrie mashable.com.  Astfel, InBed.me conţine informaţii despre 25.000 de locuri de cazare din 700 de oraşe din toată lumea şi are aproximativ 1.000 de utilizatori. Aplicaţia le aduce şi bani administratorilor. Proprietarilor de hosteluri li se percepe un comision de 10% pentru fiecare rezervare făcută prin intermediul site-ului. 

Site-ul a fost conceput de un grup de excursionişti care s-au întâlnit într-un hostel din Brooklyn, SUA. Dezamăgiţi de locul de cazare, ei au hotărât să înfiinţeze un site prin care să le transmită celor interesaţi informaţii legate de aceste locuri. „Cred că reprezintă un mare avantaj să intri în contact cu alţi oameni care au mai fost în acel loc, chiar înainte de a ajunge la destinaţie. Poţi primi o mulţime de sfaturi şi de ponturi şi te poţi organiza mult mai bine", spune Diego Saez-Gil, directorul executiv al InBed.me.

Înscrierile se pot face deschizând un cont pe site sau direct de pe pagina de Facebook a site-ului. După ce utilizatorul scrie destinaţia la care vrea să ajungă, site-ul generează o listă cu hostelurile şi locurile de cazare din locul respectiv, precum şi o listă cu persoanele care vor fi acolo în aceeaşi perioadă.

25.000 de locuri de cazare din 700 de oraşe din lume pot fi verificate cu ajutorul site-ului InBed.me

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite