Site-ul YouTube se schimbă la faţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prima pagină a suferit cele mai multe modificări
Prima pagină a suferit cele mai multe modificări

Cel mai mare site dedicat postărilor de materiale video din lume şi-a schimbat „înfăţişarea“. Faptul că Google a acordat mai multă atenţie pentru Gmail şi Google Reader a accelarat modernizarea YouTube.

Jurnaliştii de la publicaţia „Business Insider" au reuşit să intre în posesia câtorva imagini publicate pe site-ul Reddit, care descriu noul design. Cele mai importante modificări s-au înregistrat pe prima pagină.

Astfel, noua interfaţă va avea o coloană care va conţine cele mai populare materiale video, categorii recomandate şi canalele la care sunt abonaţi utilizatorii. În plus, noul YouTube este compatibil şi cu unele dintre cele mai utilizate reţele de socializare, Facebook şi Google+.

Dacă până acum, noul design era disponibil doar pentru un grup restrâns de utilizatori, acum specialiştii de la blogworld.com. fac publică „formula secretă" cu ajutorul căreia puteţi accesa noul YouTube. Cei care folosesc Mozilla Firefox trebuie să apese simultan tastele Ctrl+Shift+K, iar cei care utilizează Google Chrome - Ctrl+Shift+J.

Apoi introduceţi codul „VISITOR_INFO1_LIVE=ST1Ti53r4fU", închideţi şi redeschideţi pagina. Oficialii YouTube nu au făcut nicio declaraţie referitoare la data când toată lumea va avea acces la noul site.

5 ani de vechime la Google

Compania Google a achiziţionat site-ul YouTube în 2006 pentru 1,3 miliarde de euro, iar de atunci a devenit lider mondial în domeniul divertismentului pe Internet. Compania mai deţine şi cel mai utilizat motor de căutare din lume.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite