Şi-a ucis fetele şi fosta soţie în numele onoarei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mohammad Shafira, un musulman în vârstă de 58 de ani din Canada, şi-a ucis cu sânge-rece fetele, din cauza regulilor stricte impuse de tradiţie.

Acesta le considera pe cele trei fiice ca fiind nişte scursuri ale societăţii, iar în momentul în care cea mai mare dintre fete s-a căsătorit cu un pakistanez, bărbatul a decis să-şi ucidă odraslele. Pe lângă aceste trei crime, Mohammad şi-a ucis şi prima soţie, cadavrele fiind găsite în maşina familiei, înecate în canalul Rideau, din Ontario.

Ar ucide din nou

Deoarece actuala soţie a lui Shafira a spus că fetele au fugit  de acasă, poliţiştii au crezut iniţial că femeile au murit într-un accident, dar în urma anchetei s-a dovedit că ele au fost omorâte de bărbat. După ce a fost interogat, acesta a afirmat că a fost nevoit să-şi omoare familia, în numele onoarei.

„Să le ştiu moarte este mai bine decât să le ştiu în braţele acelor bărbaţi. Chiar dacă ar învia de 100 de ori, aş repeta gestul fără să ezit vreo secundă. O fată onestă nu ar trebui să se comporte ca o prostituată, aşa cum au făcut ele", a spus bărbatul. 

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite