Şi-a luat mobil şi a primit numărul unui criminal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zimmerman a fost acuzat de uciderea unui tânăr din Florida
Zimmerman a fost acuzat de uciderea unui tânăr din Florida

După cumpărarea primului telefon mobil, un american a fost sunat de zeci de necunoscuţi care îi spuneau că merită să moară.

Junior Alexander Guy şi-a cumpărat primul telefon mobil la vârsta de 49 de ani. El nu a apucat să se bucure prea mult de noua achiziţie, căci la doar câteva ore după ce a părăsit magazinul, a primit zeci de apeluri de la necunoscuţi care îl acuzau că este un criminal şi că merită să moară, relatează presa britanică.

Motivul pentru care bărbatul era acuzat de crimă în mod nedrept a fost repede descoperit. Compania de telefonie, T Mobile, i-a repartizat numărul lui George Zimmerman, autorul unei crime care a îngrozit SUA în primăvara anului acesta.

Deţinătorul iniţial al numărului de telefon a ucis un tânăr afroamerican în Florida, la 26 februarie, fără să aibă vreun motiv. Aspectul tânărului care i-a căzut victimă i s-a părut suspect lui George Zimmerman, care a început să-l urmărească. Între cei doi a avut loc o altercaţie, iar Zimmerman l-a împuşcat mortal pe tânăr.

Înregistrarea apelului care a reclamat crima a fost apoi făcută publică, la fel ca şi numărul de telefon al criminalului. În timpul preluării apelului, un ofiţer de poliţie a spus clar numărul lui Zimmerman, iar astfel a devenit accesibil tuturor. 

70 de ameninţări într-o săptămână

Pe toată perioada în care a fost posesorul telefonului, Junior Alexander Guy a fost sunat non-stop de persoane necunoscute, primind aproximativ 70 de apeluri ale oamenilor care îşi manifestau resentimentele faţă de criminalul Zimmerman.

Guy a început să se teamă că viaţa îi va fi pusă în pericol, iar din acest motiv s-a mutat împreună cu mama sa într-o locuinţă temporară. El a renunţat la telefon după numai o săptămână de la achiziţionare şi a cerut despăgubiri firmei de telefonie.

T Mobile a refuzat să-i plătească despăgubiri, spunând că i-a furnizat, în compensaţie, un alt număr de telefon atunci când l-a solicitat. Vechiul număr a fost retras definitiv din uz, astfel încât situaţia să nu se mai repete. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite