Secretele din poșetele femeilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Obiectele din poșeta unei femei
Obiectele din poșeta unei femei

Majoritatea femeilor nu şi-ar dezvălui conţinutul poşetei pentru nimic în lume. Dar un artist, care a fost dintodeauna fascinat de ”comorile” pe care femeile le ascund în poşete, le-a convins pe câteva femei să facă asta, de dragul artei.

Hans-Peter Feldmann a plătit şase prietene şi cunoştinţe cu 500 de euro pentru a se despărţi de bunurile pe care le aveau în poşete - inclusiv chei şi telefoane mobile.

Artistul german a luat întreg conţinutul poşeteleor şi l-a aranjat pe o suprafaţă plană în vitrine de muzeu. Rezultatul poate fi admirat de curioşii de pretudindeni la Serpentine Gallery din Marea Britanie, informează Daily Mail.

Obiectele din poșeta unei femei

Obiectele sunt familiare femeilor din toată lumea, care adesea îşi pun mai multe lucruri decât au nevoie în poşetele pe care le poartă zi de zi.

De la chitanţe, ochelari de soare,cosmetice, tutun, pixuri, hărţi turistice, caiete de notiţe, medicamente şi până la balerini, se pare că femeile pot lua în poșetă obiecte la care nici nu te aștepți.

Conţinutul poşeteleor, în vitrine de muzeu

Feldmann spune că încă din copilărie era interesat de lucrurile personale ale femeilor.

"Îmi amintesc de mama mea și poșeta ei și că era interzis să mă uit ce ține în poșetă", a spus Feldman pentru The Guardian.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite