VIDEO Barack Obama, noul membru al trupei Rolling Stones? A cântat la Casa Albă alături de Mick Jagger

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Barack Obama a cântat la Casa Albă alături de Mick Jagger
Barack Obama a cântat la Casa Albă alături de Mick Jagger

Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, a cântat blues alături de solistul trupei Rolling Stones, Mick Jagger,, aceasta fiind a doua incursiune muzicală a lui Obama.

Mick Jagger a avut nevoie de toată puterea sa de convingere pentru a-l determina pe preşedintele SUA să ia microfonul şi să cânte, informează Mediafax. Iniţial, Barack Obama a spus că nu va cânta, însă după ce a fost invitat şi de doi chitarişti să o facă, a acceptat şi a fredonat refrenul melodiei „Sweet Home Chicago“, o piesă care omagiază fostul său fief politic din Illinois. „Atunci când eşti preşedinte, nu poţi ieşi seara la plimbare, pentru a-ţi limpezi gândurile, sau sări în maşină. Este frustrant. Dar există şi seri în care B.B. King şi Mick Jagger vin la tine", a spus preşedintele SUA, după ce a fredonat piesa.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Banner Adevărul Life

Pentru Barack Obama nu este prima oară când cântă, la 19 ianuarie intonând melodia „Let's stay together“, a lui Al Green, în timp ce se afla la Teatrul Apollo din Harlem, unde participa la o reuniune electorală în vederea alegerilor prezidenţiale din 6 noiembrie.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite