Scrisoarea motivaţională pe care o primeşte fiecare angajat Apple: „Aici ai tipul de muncă pentru care renunţi la weekend“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un presupus angajat al Apple a publicat online, pe contul său de Instagram, o scrisoare despre care spune că este cea pe care o primeşte fiecare nou angajat al companiei.

Descoperită de către un editor al publicaţiei „The New York Times", misiva spune multe despre modul cum sunt motivaţi angajaţii companiei californiene şi care este tactica de lucru.

Astfel, angajaţii sunt incurajaţi să „înoate până la fundul oceanului şi să renunţe la weekend-urile lor libere", pentru a crea ceva cu adevărat magnific.

Angajatul Apple, care s-a identificat doar prin iniţiala"M", a scris că „Această scrisoare te întâmpină în prima ta zi de lucru la Apple. Am avut-o lipită de dulapul meu timp de doi ani. Cuvinte după care trăim".

Nu se ştie dacă scrisoarea este adevărată, dar poartă stilul clasic Apple. Ea începe prin cuvintele „Există muncă şi există şi munca vieţii tale".

„Tipul de muncă pe care-ţi pui amprenta. Tipul de muncă la care nu faci niciodată compromisuri. Cea pentru care îţi sacrifici weekend-urile. Poţi să faci munca aceasta la Apple. Oamenii nu vin aici ca să joace la sigur. Vin aici ca să înoate până la fundul oceanului", se mai spune în scrisoare.

image
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite