Scandalul care a făcut ca McDonald’s să-şi ceară scuze unei ţări întregi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigantul restaurantelor de tip fast food, McDonald's a fost nevoit să-şi ceară scuze clienţilor din China, după ce săptămâna trecută inspectorii guvernamentali au descoperit că standardele de calitate nu sunt respectate de către americani.

Săptămâna trecută a început un scandal, deoarece filiala McDonald's din Beijing vindea aripioare de pui care erau stocate mai mult timp decât era normal, iar bucăţile care erau scăpate pe jos erau ridicate şi folosite apoi pentru clienţi. Acestea erau ţinute o oră şi 24 de minute, iar angajaţii schimbau data de expirare de pe pachet.

„Coşurile de gunoi din sala unde se preparau alimentele nu erau acoperite. Pâinea era stocată împreună cu legumele, lucru care nu respectă regulile noastre. De asemenea, mai multe pungi în care erau ţinute ingredientele erau rupte, ceea ce ducea la contaminarea mâncării", a declarat un inspector chinez pentru „People Daily".

Până la terminarea scandalului, restaurantul a trebuit să se închidă, iar ieri au oferit o declaraţie în care-şi cereau scuze clienţilor din China pentru greşeala făcută.

Vicepreşedintele McDonald's China, Sophia Luan, a declarat „ca membru al staffului managerial, îmi cer scuze pentru greşelile din sistemul nostru. Îmi cer scuze clienţilor. De astăzi, vom modifica standardele în cele 1.400 de francize pe care le avem în China".

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite