Scandal sexual la o şcoală primară: profesorii abuzau copilele în vârstă de nouă ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Întreaga conducere a unei şcoli din Los Angeles urmează să fie înlocuită, după ce doi profesori au abuzat sexual mai multe eleve cu vârsta de până la 10 ani, anunţă BBC.

Pe lângă cei din conducerea unităţii de învăţământ urmează să fie înlocuiţi şi toţi cei 120 de angajaţi, deoarece părinţii micuţelor au făcut mai multe plângeri împotriva profesorilor Mark Berndt şi Martin Springer, care sunt acuzaţi de pornografie infantilă. După mai multe investigaţii ale anchetatorilor, în casa lui Mark au fost descoperite casete video în care apăreau minori dezbrăcaţi şi legaţi la ochi, care erau obligaţi să guste un lichid dintr-o linguriţă, despre care se crede că era chiar sperma profesorului.

Mark Berndt şi Martin Springer

image

Un alt motiv pentru care cei doi profesori au fost arestaţi a fost şi acela că le mângâiau pe coapse pe fetele în vârstă de nouă şi 10 ani, una dintre micuţe spunându-i mamei sale că Martin Springer o atinge în zonele intime. Oamenii legii au afirmat că Mark Berndt îşi servea elevii cu prăjituri, în a căror compoziţie se regăsea şi sperma sa. „Pentru un părinte este foarte dureros să auzi aceste lucruri. Nu vreau să ştiu mai multe detalii“, a spus, pentru TImes, tatăl unei fetiţe.

Mark Berndt şi Martin Springer au fost arestaţi şi urmează să fie judecaţi, pentru a fi judecaţi în stare de libertate fiind nevoiţi să plătească o cauţiune de 2,3, respectiv 2 milioane de dolari.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite