Samsung lansează primul telefon flexibil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marile companii de electronice duc o luptă continuă în materie de telefoane mobile. După ce ani buni au lansat telefoane din ce în ce mai mici şi mai performante, acum companiile vor să lanseze telefoane flexibile.

 În primăvara anului viitor, Samsung va scoate pe piaţă primul smartphone flexibil din lume. Dacă nu de mult telefoanele cu touch-screen, accesul la internet de pe telefonul mobil şi tabletele existau numai în filmele SF, în ultimii ani, acestea au invadat piaţa. Acum, producătorul coreean vrea să demonstreze că un telefon flexibil poate exista şi în viaţa reală, nu numai în filme.

Va intra în producţia de serie anul viitor

Samsung Galaxy Skin va rezista cu brio la orice „atac", chiar şi atunci când va fi lovit cu ciocanul. Incasabilitatea noului telefon se datorează materialului din care va fi fabricat, grafenul, care va proteja ecranul din cristale lichide. Acest model va avea un ecran de 4 inci, o cameră de 8 megapixeli, memorie de 1 gigabyte şi un procesor de 1,2 ghz.

Deja Samsung produce display-ul pentru noul smart­phone, dar aparatul va intra în producţia de serie anul vii­tor. Sistemul de operare va fi Android Jellybean, succesorul lui Ice Cream Sand­wich, acesta din urmă urmând să fie lansat în curând, informează upgradeit.ro. Dacă noua tehnologie se va materializa, atunci aceasta ar putea înlocui şi ecranele tabletelor, la fel de fragile ca ale telefoanelor, iar
display-urile crăpate vor deveni istorie, apreciază Will Findlater, editor la revista britanică de IT&C „Stuff ". 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite