Samsung a prezentat viitorul „motor“ al smartphone-urilor sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zvonurile în lumea telefoanelor mobile vorbesc de cele mai multe ori despre viitorul iPhone, dar Samsung nu se lasă mai prejos şi a prezentat un nou procesor care schiţează viitorul model Samsung Galaxy S III.

Cipul de la Samsung, Exynos 5250, are 2Ghz, spre deosebire de actualul „motor" al smartphone-urilor de top ale firmei coreene care are doar 1,2 Ghz.

Dispozitivul lansat de către Samsung are tot două nuclee (dual-core), astfel totalizând 4 Ghz. Conform site-ului de tehnologie techradar.com acesta va fi montat pe viitorul Galaxy S III.

În privinţa performanţelor grafice, Samsung a declarat că va fi de patru ori mai rapid decât predecesorul său şi va fi compatibil cu o rezoluţie de 2560x1600.
Datorită rezoluţiei mari la care poate lucra, procesorul va fi potrivit şi pentru viitoarea generaţie de tablete şi pentru uriaşul telefon Galaxy Note.

În octombrie, în momentul când au apărut primele informaţii neoficiale despre viitoarea generaţiei a popularului smartphone de la Samsung, se vorbea despre un procesor dual-core de 1,8Ghz, dar se pare că sud-coreenii s-au întrecut pe ei înşişi.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite