Samsung Galaxy S III: smartphone-ul la limită?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Samsung a lansat a treia generaţie a telefonului Galaxy S, dar fanii au fost dezamăgiţi: deşi este cel mai bun telefon de pe piaţă, terminalul nu reprezintă o inovaţie.

Samsung Galaxy S III, noul smartphone vedetă al sud-coreenilor, era descris ca un produs care va revoluţiona piaţa, însă momentul lansării, pe 3 mai, a arătat o realitate puţin dezamăgitoare pentru fani.

Despre cel mai nou gadget al momentului, analiştii au declarat că este cel mai bun telefon inteligent de pe piaţă. În plus, Samsung a încercat să-l diferenţieze de celelalte terminale cu sistem de operare Android umanizându-l. Presa de specialitate se întreabă până unde pot evolua gadgeturile inteligente de acum încolo?

S III are majoritatea caracteristicilor anunţate înainte de evenimentul desfăşurat la Londra. Ecranul a ajuns la 4,8 inchi, iar greutatea este de 133 de grame. Acest lucru nu reprezintă neapărat un avantaj, susţin testerii de la engadget.com care afirmă că „telefonul nu se simte la fel de bine în mână ca un iPhone 4S, iar calitatea materialelor lasă de dorit".

Potrivit fanilor Android, telefonul pare că a fost „desenat" de avocaţi. Astfel, utilizatorii se plâng de marginile rotunjite parcă pentru a evita un proces cu Apple, notează androidpolice.com.

Click pe infografie pentru a mări



Un telefon mai social

iPhone 4S a fost lăudat pentru introducerea asistentului personal, Siri. Pornind de la acest lucru, Samsung a făcut telefonul său mai comunicativ şi mai social.

Cu ajutorul sistemului  „S Voice", care recunoaşte opt limbi (faţă de cele patru de pe 4S), gadgetul „ascultă" cerinţele utilizatorului, iar apoi le „traduce" într-o comandă.

De asemenea, atunci când este dus la ureche, telefonul formează automat numărul dorit şi se „trezeşte" dacă este strigat pe nume: „Hi Galaxy!" - „Bună, Galaxy!". În plus, recunoaşte feţele prietenilor din galeria de fotografii făcute cu camera de 8 megapixeli.

Prin sistemul „Smart Stay", telefonul identifică privirea utilizatorului şi se menţine activ, fiind gata să preia orice comandă. Galaxy S III recunoaşte dacă proprietarul citeşte sau vede un film şi ajustează luminozitatea în funcţie de acest lucru.

Telefonul va fi lansat în Europa pe 29 mai. Orange şi Vodafone au anunţat că terminalul va fi disponibil în curând pentru precomandă şi că va fi pus în vânzare la finalul lunii. Cel mai probabil, preţul la un abonament cu o durată de doi ani va fi în jurul a 200 de euro, nivel asemănător cu cel al lui iPhone 4S. 

image
Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite