Samsung Galaxy SII ţine la respect iPhone 4S în Marea Britanie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi iPhone 4S s-a vândut foarte bine de la prezentarea sa, Samsung a reuşit să se poziţioneze foarte bine pe una dintre pieţele cele mai importante din Europa, Marea Britanie. Conform ultimelor date, gadgetul Samsung Galaxy SII este cel mai bine vândut telefon în această ţară.

Conform site-ului independent de analiză şi comparţie de piaţă, uSwitch.com, Galaxy SII era cel mai bine vândut dispozitiv şi înainte de apariţia lui 4S, dar toţi analiştii se aşteptau ca dispozitivul de la Apple să ajungă pe primul loc, mai ales că multe magazine au declarat că stocurile lor s-au golit cu rapiditate, iar unii clienţi au trebuit să aştepte câteva săptămâni pentru a-şi primi gadgetul, scrie presa britanică.

Samsung domină primele zece locuri, având patru dispozitive în top. Pe lângă SII, Galaxy Ace, Galaxy Note şi Galaxy Nexus sunt printre cel mai bine vândute telefoane. În schimb, noul telefon de la Nokia, Lumia 800, a ajuns abia pe locul şase. O altă tendinţă care se observă este faptul că utilizatorii de iPhone nu apreciază dispozitivele cu memorie mai mare şi, de asemenea, mai scumpe, mulţumindu-se cu varianta de 16 GB.

De obicei vânzările de pe piaţa britanică sunt un indicator bun al evoluţiei unui brand în domeniul tehnologiei. Despre Samsung se ştia că în trimestrul III al acestui an a fost pe primul loc în topul vânzărilor de smartphone-uri la nivel mondial, dar dispozitivele sale, luate la nivel individual, nu se puteau apropia de cele ale Apple.

Topul complet:


1. Samsung Galaxy SII
2. iPhone 4S (16 GB)
3. Samsung Galaxy Ace
4. iPhone 4 (16 GB)
5. HTC Wildfire S
6. Nokia Lumia 800
7. Samsung Galaxy Note
8. Samsung Galaxy Nexus
9. HTC Sensation XE
10. Sony Ericsson Arc S Black

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite