VIDEO Samsung Galaxy Nexus lansat oficial. Vezi aici cum arată şi primele detalii tehnice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Samsung Galaxy Nexus
Samsung Galaxy Nexus

Aşteptat de ceva vreme, după ce lansarea de pe 11 octombrie a fost amânată, noul telefon Samsung, realizat în colaborare cu Google a fost prezentat în Hong Kong. Noul gadget de la Samsung este primul dotat cu sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Imaginile cu Galaxy Nexus au fost prezentate oricum înainte de lansarea oficială, aşa că designul telefonului nu a fost o surpriză pentru cei prezenţi. De asemenea, configuraţia telefonului se aseamănă cu datele prezentate de site-urile de tehnologie. Astfel, ecranul de 4,65 inci are tehnologie Super AMOLED HD, iar procesorul rulează la 1,2 GHz. Memoria internă are un gigabyte, iar capacitatea de stocare este de 32 de gigabytes, la care se poate adăuga un card.

Telefonul este destul de zvelt, având o formă curbată. Grosimea este de doar 8,9 milimetri. Jurnaliştii de la site-ul techcrunch.com consideră că deşi telefonul este destul de mare, nu se simte uriaş, deoarece butoanele fizice au fost înlocuit cu un ecran de mari dimensiuni.

Sistemul de operare Ice Cream Sandwich este considerat de cei care l-au testat o evoluţie majoră faţă de celelalte sisteme Android. Nu neapărat datorită modului cum funcţionează tehnic, ci pentru că arată mai bine grafic. Nemulţumirile au fost legate de faptul că sistemul de operare rulează pe un fond negru, care poate întrista utilizatorul la folosirea lui.

Citeşte în curând mai multe detalii despre noul telefon şi sistemul de operare Ice Cream Sandwich

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite