Samsung Galaxy Nexus va fi lansat în România în câteva săptămâni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Samsung Galaxy Nexus a fost lansat ieri dimineaţă în Hong Kong
Samsung Galaxy Nexus a fost lansat ieri dimineaţă în Hong Kong

Compania de telefonie mobilă Vodafone va lansa în următoarele săptămâni, în premieră în România noul Samsung Galaxy Nexus, prezentat ieri dimineaţă în cadrul unei conferinţe în Hong Kong. Telefonul este primul care foloseşte un sistem de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

"Cu noul Samsung Galaxy Nexus, utilizatorii Vodafone vor fi în permanenţă conectaţi la informaţii şi se vor bucura de experienţa superioară oferită de cea mai nouă versiune a sistemului de operare Android", a declarat Iuliana Rebegea, Associate Director, Terminals, Vodafone România. Nu au fost oferite detalii privind preţul acestuia, dar este probabil că va fi mai scump decât Samsung Galaxy S II.

Samsung Galaxy Nexus are un procesor de 1,2 GHz şi un ecran de mari dimensiuni, 4,65 inci, Super AMOLED. Telefonul are o cameră foto de doar cinci megapixeli şi una frontală, pentru conversaţii video de 1,3 megapixeli. În plus, conexiunea wireless poate atinge 21 Mbps cu ajutorul tehnologiei 4G, în funcţie de disponibilitatea acesteia în ţara care funcţionează. Cu o capacitate de stocare de 16 sau 32 de gigabytes, telefonul a fost pus deja la precomandă pe anumite site-uri străine la un preţ de puţin peste 600 de euro.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite