STUDIU Câtă cafea trebuie să bei pentru o viață sexuală perfectă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Motivul pentru care gustul cafelei nu e la fel de îmbietor ca mirosul ei FOTO: SHUTTERSTOCK
Motivul pentru care gustul cafelei nu e la fel de îmbietor ca mirosul ei FOTO: SHUTTERSTOCK

Strâmbi din nas când cafeaua s-a răcit? Refuzi o ceașcă oferită după prânz pe motiv că s-ar putea să nu mai dormi bine noaptea? Ar trebui să te gândești mai bine. Cercetătorii de la South-West University (SUA) au stabilit, în urma testelor, că o cafea rece consumată la prânz stimulează dorinţa sexuală atât la bărbaţi, cât şi la femei.

Cercetarea experimentală a inclus 240 de persoane, cu vârste cuprinse între 26 şi 47 si ani, o parte dintre acestea având un apetit sexual scăzut, relatează site-ul Actualno, citat de realitatea.net.

Rezultatele au fost uluitoare: 67% din bărbaţii care consumau regulat câte 150 ml de cafea rece la prânz au recunoscut că foarte rar au probleme cu dorinţa sexuală sau cu potenţa. Alți 13% au declarat că durata actului sexual a crescut de la 1-2 minute, la 10 minute de când au început să ia „tratamentul" miraculos.

La rândul lor, femeile care au baut cafea rece în timpul zilei au admis că au ajuns mult mai repede la orgasm decât înainte.

Studiul a fost continuat de cercetatorul israelian Baruh Yeshin, care a stabilit "doza" ideală de cafea rece pentru a creşte dorinţa sexuală: bărbaţii au nevoie de cel puţin 150 ml zilnic, iar femeile între 100 şi 150 ml.

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite