S-a sinucis pentru că avea coşuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Melissa Martin Hughes
Melissa Martin Hughes

Melissa Martin Hughes, o tânără în vârstă de 18 ani din Marea Britanie care suferea de acnee severă, a ales să-şi pună capăt zilelor, după ce intrase în depresie.

Problema dermatologică o afectase pe tânără încă de la vârsta de 14 ani, atunci când i-au apărut coşuri pe faţă, pe piept şi pe spate. Cu toate că a încercat să scape de  această boală şi chiar a fost supusă mai multor tratamente, acneea s-a agravat pe fond nervos şi tânăra a încercat de mai multe ori să se sinucidă.

Părinţii tinerei au fost îngrijoraţi şi au decis să o ducă pe Melissa la terapie, însă tratamentul psihiatric a constat în doar două şedinţe, în urma cărora britanica nu şi-a revenit din depresie. Mai mult, părinţii fetei îi acuză pe medici că nu i-au asigurat tratamentul necesar Melissei, deoarece unul dintre medicamentele pe care le-a primit aceasta are ca efect advers inhibarea serotoninei, hormonul fericirii, cauzând stări profunde de depresie.

Din această cauză, tânăra s-a spânzurat, iar acum părinţii i-au dat în judecată pe doctorii care s-au ocupat de ea şi care au neglijat-o. Psihiatrul Judith Barnsley, care a fost contactat de familia Melissei după ce fata şi-a pus capăt zilelor, a spus că aceasta putea fi salvată dacă primea tratamentul potrivit. „Dacă ar fi simţit că cineva o înţelege şi că primeşte tratamentul corect din partea medicilor, nu ar mai fi recurs la acest gest şi finalul ar fi fost altul", a spus specialistul. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite