S-a sinucis în direct pe internet: „Chiar şi în momentul morţii vreau să stau pe Facebook“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fata a anunţat pe Facebook că se sinucide
Fata a anunţat pe Facebook că se sinucide

Claire Lin, o femeie în vârstă de 31 de ani din Taiwan care trecea printr-o depresie, a recurs la un gest şocant: a scris pe pagina sa de Facebook că doreşte să se sinucidă, din cauza faptului că iubitul ei nu o vizitase de ziua ei.

Femeia a decis să îşi ia viaţa chiar de ziua ei şi a dat foc unui grptar în cameră, a închis uşa şi geamurile şi a aşteptat să moară sufocată de fumul toxic. În tot acest timp, Claire scria pe Facebook prin ce trece şi a şi postat fotografii în care arăta camera plină de fum.

Cu toate acestea, prietenii femeii nu au alertat poliţia, ci i-au scris pe reţeaua socială să renunţe la planul ei sinistru.

„Fumul devine sufocant. Am lacrimi în ochi, nu mai văd, nu mai îmi scrieţi. Este prea târziu, chiar şi în momentul morţii vreau să stau pe Facebook“, a scris Claire Lin pe reţeaua socială.

Trupul neînsufleţit al femeii a fost găsit a doua zi dimineaţă de către iubitul ei, care îi acuză acum pe prietenii lui Claire de neglijenţă şi nepăsare, deoarece nu au anunţat autorităţile.

Citiţi şi:

Arestaţi din cauza paginii lor de Facebook unde promovau schimbul de parteneri

Cum a murit un bărbat în timpul filmărilor unui videoclip

Mesajul de pe Facebook care i-a adus moartea unei tinere

Intră în comunitatea Adevărul Life de pe Facebook. CLICK AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite