S-a lansat oficial Facebook Messenger pentru Windows. Află de unde îl poți descărca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Facebook a lansat în mod oficial aplicația Facebook Messenger pentru calculatoarele cu sistem de operare Windows, după ce anul trecut în decembrie, rețeaua socială l-a „publicat" din greșeală.

Messengerul este un serviciu de mesagerie instant care va avea fereastra de Chat clasică din site, Ticker-ul (adică notificările asupra activităților prietenilor online) și notificările care vor duce apoi către site-ul oficial.

Aplicația le poate fi folositoare celor care doresc să folosească mesageria instantă a rețelei sociale, dar nu doresc să rămână blocați în hățișul site-ului din cauza distracțiilor de pe fluxul de știri și informațiilor despre prieteni.

De asemenea, va fi un lucru pozitiv și pentru cei care doresc să folosească Facebook la birou, ca pe un serviciu tip Messenger clasic. În plus, programul va face imposibilă întreruperea conversației din cauza închiderii accidentale a site-ului.

Clientul pentru sistemele desktop este lansat după ce compania fondată de Mark Zuckerberg a scos pe piață aplicații pentru iPhone și telefoanele cu Android. După Messengerul pentru Windows, urmează unul și pentru Mac-uri.

Dă click aici pentru a descărca Facebook Messenger

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite