S-a inventat tastatura pe care o poți spăla la robinet când se murdărește

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Logitech K310
Logitech K310

Oricine are copii sau este nevoit să mănânce la birou știe cât de dificil este să-ți cureți tastatura. În afara unor metode nu foarte eficiente, cum ar fi curăâarea cu o cârpă specială sau chiar cu un aspirator, nu există soluții pentru a o face „ca nouă“. Cel puțin până acum.

Logitech a prezentat tastatura care se poate spăla. Pur și simplu o poți băga în chiuveta de la bucătărie, unde o poți spăla la fel ca orice alt vas. O poți șterge și cu o cârpă umedă. Indiferent de metodă, producătorul asigură că K310 se va usca foarte ușor. O poți băga și în cadă, deoarece rezistă până la o adâncime de peste 20 de metri. Caracterele sunt printate cu laser și protejate de un filtru UV, așa că nu trebuie să vă fie teamă că acestea se vor șterge de la prea multe spălări. De altfel, nici nu există un număr maxim de spălări. 

K310 este compatibilă cu sistemele de operare Windows XP, Windows Vista și Windows 7.

Tastatura a fost lansată astăzi, în SUA, și va fi disponibilă, din luna octombrie, și în magazinele din Europa. Prețul de comercializare din SUA nu este deloc piperat: 39,99 dolari.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite