S-a dezbrăcat în mijlocul aeroportului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incident bizar a avut loc la una dintre porţile de îmbarcare ale Aeroportului Internaţional din Denver. O femeie s-a dezbrăcat complet, după ce un polițist i-a spus să stingă țigara, întrucât se afla într-o zonă unde fumatul era interzis.

Deşi încă nu se ştie de ce pasagera a făcut acest lucru, gestul ei pare a nu avea vreo legătură cu faptul că ea fuma într-un loc nepermis, au afirmat anchetatorii. Femeia le-a spus însă poliţiştilor că nu dormise suficient în ultima vreme.

Încă în costumul Evei, ea i-a cerut unui angajat al aeroportului să-i elibereze un nou permis de îmbarcare. "Ceilalţi pasageri au fost şocaţi. Iniţial, nimeni nu a observat-o, pentru că oamenii se grăbeau spre cursele lor. Apoi, şi-au dat seama cu toţii că ea stătea acolo, complet dezbrăcată", a declarat un martor pentru Daily Mail.

Părinţii le-au acoperit ochii copiilor alături de care călătoreau, a mai spus acesta. După 20 de minute, femeia, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, a fost dusă la spital, pentru o evaluare psihiatrică.

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite