S-a căsătorit cu un bărbat, dar şi-a reînnoit jurămintele de la nuntă alături de o femeie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ca orice cuplu a cărei atmosferă mai este încă întreţinută de flacăra iubirii, Barry şi Anne Watson, şi-a reînnoit jurămintele. Situaţia celor doi nu seamănă nici pe departe cu cea de acum câţiva ani, când s-au căsătorit, diferenţa lăsându-i pe mulţi muţi de uimire.

Acum, în 2012, cuplul format din Barry şi Anne Watson, a dorit să-şi jure din nou credinţă în faţa lui Dumnezeu, aşa cum au făcut şi acum nouă ani, la nuntă. Diferenţa crucială dintre cele două momente este sexul lui Barry. Dacă în 2002, Anne s-a căsătorit cu un bărbat pe nume Barry, acum şi-a reînnoit jurămintele faţă de o femeie, Jayne, care este una şi aceeaşi persoană cu cel pe care l-a luat de soţ.


Anne nu a acceptat cu uşurinţă ca bărbatul ei, un fost şofer de autobuz, să fie femeie, scrie „The Daily Mail". Iniţial ea a fost foarte furioasă şi a crezut că a fost înşelată, însă situaţia s-a îndreptat treptat. „Anne a început să accepte ideea schimbării şi chiar a început să mă iubească şi ca femeie.

Reînnoirea jurămintelor a fost modalitatea perfectă de a arăta cât de fericiţi suntem cu noua viaţă", a spus Barry, care acum poartă numele de Jayne.

Anne recunoaşte că a suferit pentru „pierderea" lui Barry, însă a văzut partea plină a paharului. „Mi-a făcut plăcere să descopăr noi părţi ale lui Jayne. Acum putem să râdem şi să discutăm despre păr, haine, machiaj", a explicat Anne.

„Pentru mine, cea de-a doua nuntă a fost mult mai specială decât prima, pentru că ştiam că Jayne se simţea confortabil în pielea ei", a adăugat Anne.

image

Anne şi Jayne, după ce şi-au reînnoit jurămintele

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite