Românii se aşteaptă la ce e mai rău în 2012. Unul din cinci vrea să plece din ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Majoritatea românilor spun că o duc mult mai rău decât anul trecut, iar anul viitor cred că va fi mult mai rău, arată un sondaj CURS citat de NewsIn.

Aproape 60% dintre români spun că viața lor este mai proastă sau mult mai proastă decât cea din decembrie anul trecut. Aproape jumătate dintre ei, respectiv 47% cred că peste un an, lucrurile se vor înrăutați și mai mult din acest punct de vedere.

Astfel, 35% dintre români cred că, în decembrie 2012 vor trăi mai prost decât în prezent, în timp ce 12% dintre ei sunt și mai pesimiști și spun că peste un an o vor duce mult mai prost decât acum. Românii nu sunt oprtimiști nici pentru anul ce vine. 29% dintre ei sunt de părere că, în decembrie 2012 vor trăi la fel de prost ca acum și doar 16% spun că vor trăi mai bine.

Comparativ cu decembrie 2010, o treime dintre români spun că viața lor este la fel și doar 7% spun că trăiesc mai bine. 49% spun că o duc mai prost decât acum un an și doar 10% cred că viața lor este mult mai proastă decât în decembrie anul trecut.

Sondajul a fost realizat în perioada 10-19 decembrie, pe un eșantion de 1.102 respondenți cu vârste de minimum 18 ani.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite